Han tar sig framåt

I förrgår började Alessio ta sig fram, det är såååå kul att se hans utveckling och att hela tiden få vara en del utav den. Tänk att i minst 18 år kommer jag att ha den möjligheten, att uppmuntra och hjälpa honom genom hans val och utveckling. Det är verkligen häftigt! Han är så duktig min lilla prins. Han lär sig fort, just nu ”daggmask” kryper han men jag tror att i nästa vecka har han nog hajat grejen och kryper. Så vad har mer hänt i min sons utveckling?

Han pratar massor, har riktiga konversationer och ibland tycker vi att vi hör orden mamma och pappa komma. Men det är väl antagligen inte medvetet än. Än sover han med oss eller med mig då J för det mesta sover i soffan, men jag ska försöka bryta det mönstret nu då jag sakar min man lite faktiskt, haha. När det gäller mat så trodde jag att han skulle vara mer intresserad än vad han är, han äter helt enkelt inte allt mycket och det är lite på hans egna villkor när det passar och jag ammar fortfarande ”fritt”. Ibland äter han jätte bra och ibland nästan inget alls. Han älskar fortfarande Babblarna, dem tittar vi på nästan varje dag, förutom det så är han jätte duktig på att sysselsätta sig själv. Nu tex har han legat på golvet och lekt med sina leksaker en bra stund utan att ropa på mig. Min son är en riktig pusskille, han ÄLSKAR att pussas och han tar verkligen tag i hela ansiktet och drar en till sig för att sedan äta upp en, haha. Så söt att jag smälter varje gång! Nu har han börjat med någt tokigt också att ”bita” mig främst på brösten när han vill att jag ska vakna, han ålar sig liksom nära mig och biter tag i bröstvårtan eller om den inte är nära så tar hn magen, låret eller någon annan mjuk kroppsdel som är lätt att bita tag i. Jag vet att inte inte alls är gullig, jag gillar inte alls bitbarn. Vem vill att ens barn ska bli oillad på dagis för att den biter sina kompisar? Jag måste få ett stop på detta, problemet är bara att just nu har han inga tänder och jag dör av grav när han biter mig det är en lek för honom och jag har dragits med. Så vad ska jag göra för att få honom att sluta i tid? Snart ska vi till BVC i gen och se vad lillen väger. Jag gissar på 8300 gram och 72 cm.

Tänk att han snart är 8 månader,det har verkligen gått i raketfart!

Laddade upp bilderna från kameran nyss, så tänkte bjuda er på några från denna månad.

Picknick här vart jag bor med svägerskans barn och lilla A

IMG_2916 IMG_2918 IMG_2921 Jag kunde inte låta bli såklart…IMG_2940 Videl och AlessioIMG_2949 Här somnar han jämt.IMG_2972 Alessio leker med den blivande pappanIMG_3003 Middag hos bästis med fina vänner ❤IMG_3004Mamma och son!
IMG_3008A är på huggetIMG_3035Fina Hedvig ❤
IMG_3044Leona och Alessio igårIMG_3054 Huvudpersonerna i denna bloggIMG_3059Mys
IMG_3067

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s