Vi drar iväg en helg. Min son och jag!

Det packas för fullt här hemma, jag och Alessio ska nämligen på en mini semester till Göteborg. Där vi bestämt dejt med 10 andra mammor med barn med bf 0912. Vi har hängt ihop och delat allt med varandra sedan pluset på graviditetstestet. En bor i Japan, jag i Stockholm, några i Göteborg och sedan andra delar i Sverige. Så det är riktigt skoj att vi lyckats få ihop en helg då alla kunde (alla utom en:().
I morgon blir det mys i slottsparken med lunch och bus. För att sedan äta middag tillsammans. Sen åker jag och en annan mamma hem till min mami. På lördag äter vi hotellfrukost och sedan är det gbgshopping på schemat. Kvällen spenderar vi med familjen, då vi inte är i Gbg såååå ofta. På söndag blir ser mer skoj tillsammans med mammorna innan vi åker hem.
Det ska bli sååå kul att i verkligheten få träffa alla!

I dag hoppade jag över träningen helt, har varit jätte dålig i en vecka nu. Inte alls haft det som prioritering. Men men det ska bli ändring på det igen efter helgen. Vi har iaf städat lägenheten från topp till tå och hunnit med tandinfo möte åå BVC och fika med föräldragruppen. Mysig dag! Ny måste jag kramas lite med min man och sedan sova. Vårt tåg går väldigt tidigt i morgon!

vi myste lite extra igår kväll.

20130530-212505.jpg
Man lär sig verkligen att göra många saker samtidigt!

20130530-212628.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s