4 juni 2013

Det är inte lätt att hinna med att posta roliga inlägg här längre. Jag lagar knappt någon rolig mat att inspirera er med eller bakat gott, känns det som! Även om jag bloggar för min egen skull så är det alltid kul att inspirera eller tilltala andra i det man skriver. Och just nu känner jag inte att det blir riktigt så. Samtidigt vill jag inte sluta blogga för i slutändan är det ju för mig:)

Här hemma har vi sjukstuga igen, min Lill skatt har fruktansvärt ont i magen. I flera dagar har han gjort nr 2 och fått ut hårda ”gummibollar” det är hemskt synd om honom. Vi masserar, ger rapsolja, katrinplommon och päronpure men än är det inget som får igång magen. Han fick feber också 38,7 stackars liten:( Det är bog på grund av förkylningen för ja, han är förkyld igen. Så idag har jag haft en gnällig kille att göra med och all förståelse för det❤

Vi mötte iaf upp Nicole som varit i Turkiet och åt god middag med henne. Nu är vi hemma och jag ska tillaga maten jag tog fram tidigare medan A ändå sover. Han somnade precis utmattad efter den här tunga dagen..

20130604-215255.jpg
Snodde bilden från N, tyckte den var fiiin!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s