Äntligen soool

Nu har dem fyllt poolen här vart vi bor och det känns återigen som att man bor på något lyxigt ställe i Spanien! Jag älskar sommaren här. Igår mådde A inte jätte bra så vi tog det lugnt hemma. En kort promenad hann vi med Men inte mycket mer än så. Sedan gick vi ner till badet en stund och doppade fötterna. Det är underbart med sommar, Alessios första sommar vi ska skapa så mycket minnen❤

20130606-190922.jpg

20130606-191113.jpg

Idag gick vi ner till badet hela familjen, J var ledig på dagen så vi passade på att göra något tillsammans. Det känns ibland som tiden inte finns för det, ska bli riktigt skönt med semester! Jaimes syskonbarn kom också förbi och hängde med oss och senare kom bästis hit med. Vi grillade en sen lunch/tidigt middag och åt god efterrätt tillsammans innan J var tvungen att åka till jobbet. Nu har A precis somnat och jag tänker sätta mig och glo på lite serier. Jag är helt fast i familjen Kardasian!
I morgon hoppas jag att Alessio mår bättre, känner verkligen att jag vill träna. Behöver en nystart, men A är sjuk jämt..

20130606-191703.jpg

20130606-191824.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s