Utvecklingen går framåt i raketfart

Vi är precis hemkomna från träningen, jag kom iväg till gymet och körde ett intensivt fast kort pass för armar och rygg samt lite kondition. Det känns skönt att jag hunnit med lite träning den här veckan trots allt. Nu är jag på fötter igen och det är läge att kämpa lite inför semestern som är på ingång!

20130609-152823.jpg
Svettigt värre!

Igår fyllde min lilla skatt 8 månader och överraskade mig genom att klättra upp på vardagsrumsbordet. Varje gång han fyller ”månad” så visar han mig något nytt han kan. Det är häftigt tycker jag! Minns att när han blev 5 så satt han upp själv utan hjälp tex.. Nästa gång kanske han går, vem vet! Han imponerar på mig varje dag denna lilla krabat. Men nu när han börjat klättra upp möbler är det verkligen läge att titta igenom barnsäkerheten igen. hur barnsäkrar ni era hem?Lådor och sladdar är set roligaste som finns och jag känner hur paniken kommer allt närmare mig, måste fixa det här snarast.

20130609-153355.jpg

20130609-153405.jpg
Vi var ute stora delar av gårdagen och njöt av det fina vädret och och min lilla skatt, J var med oss en stund innan han åkte till jobbet. Senare på kvällen så myste vi framför en film men som vanligt somnade vi båda innan filmen var slut, trötta paret liksom, haha!

20130609-153543.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s