Ett par fullspäckade dagar

Den här veckan har börjat i full fart, men det precis så vi tycker om att ha det. I måndags hämtade vi ut våra pass och åkte sedan hem till Angelica och fina Julian som blivit så stor! Han är ett år nu och det är så kul att se hur han tar sig framåt och leker med sina leksaker. Det går så fort i utvecklingen. Mellan han och Alessio skiljer det fyra månader men det funkar jätte bra ihop ändå. Julian förstår typ att A är mindre och är rätt försiktig mot honom (ja bortsätt från rivmärkena i As ansikte) haha.. Vi hade super mysigt och som vanligt blir det massa middag och gott hemma hos dem. Alessio fick även fina kläder utav dem som jag får visa sen. Just det, vi var hos BVC också på åtta månaders kontroll, nu väger vår lilla prins 8760g och är 72 cm(!!) stora killen:)

I går så bestämde sig min lilla prins för att sova extra länge vilket gjorde så jag missade boot camp. Men Petra hörde av sig och ville träna lite senare och det passade mig toppen. Efter blev det lunch hemma hos oss och barnen fick leka av sig.. Det är verkligen mysigt att ha många mammor och barn kring sig. Det är kul för Alessio framförallt!

I dag har vi också haft fullrulle, det blev först en vända hos VC för att prata och se efter As mage, han har nämligen haft problem med magen i över två veckor. Det gör svinont att göra nummer två och ut kommer gummibollar, så det är inte så konstigt! Vi fick laktulos utskrivet och i morgon ska vi ta pricktest för att utesluta någon form av allergi. Efter första dosen laktulos så kom en normal avföring iaf så det var ju bra! När vi var klara hos doktorn så promenerade vi hem och förberedd lunch till våra lunchgäster, Ida och Thea kom förbi oss och myste under dagen och vi hann med både lunch, plask i poolen, lek i parken och hemma! Jag tror att Alessio är kär i Thea, Hon är så söt!! När dem gick runt fem tiden så var A helt slut vi åt lite Mellis och sen somnade han vid sex? Fast vid halv åtta fick jag liv i honom och lyckades hålla honom vaken fram tills nu. Tur det för annars hade jag väl behövs kliva upp redan vid fem i morgonbitti..

20130612-221755.jpg

20130612-221805.jpg

Nu sover hela huset men jag tänkte försöka få ihop en liten lista inför vår resa, det lär ju vara lite att tänka på. Första gången jag åker utomlands med barn och så är det så långt med.. Tips mottages! i morgon kommer min vän Mimmi och hennes son Shingo hit dem är experter på sånt här då dem bor i Japan så lite hjälp kanske jag kan få:)

På tala om resa, i morgon kommer Kim hem från USA! Hon flyttar hem igen, jag är överlycklig!!!!

Okej okej, det blev lite mycket i samma inlägg, kanske dags att spana in här lite mer ofta igen…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s