SKINROLLER

Jag beställde hem den här skinrollern för ett tag sedan och nu så har den äntligen kommit. Jag är så himla trött på mina bristningar dem får mig verkligen att må dåligt, Varför lyckas vissa slippa det när dem är gravida? Jag fick mina i vecka 35 tror jag, först kom två små och sedan explodera min mage med massor av bristningar. Jag hade dock fått några på sidan men det bryr jag mig inte om. Det är ju dem som är MITT på magen som stör mig massor. Inte nog med att dem är fula, dem orsakar hänghud på min magen, speciellt nu när jag gått ner massvis. Jag spyr. jag kan inte stå i plankan i en sport topp bara för massa löshud hänger ner. Det är inte okej. Så nu hoppas jag att den här grejen kommer hjälpa mig att bli av med lite bristningar iaf. Det finns inget bevis på att dem försvinner helt, men jag har sätt före och efter bilder som visar att dem minskas rejält iaf.

Så här står det på hemsidan. 

Dermaroller passar alla

Tänk vad lätt det skulle vara om man kunde släta ut skador i hyn precis som när man stryker en skjorta. Prova något som fungerar, en hudroller. Vår ansiktsroller är en kliniskt beprövad hudroller som kan användas både på kropp och i ansikte för att återställa och minska hudskador och problem som uppstått under åren. Även mot håravfall.

540 mikronålar ger dig bättre hud

Med hjälp av 540 små mikronålar av kirurgiskt stål så stimuleras både hudens kollagenproduktion och återskapandet av nya hudceller. Redan efter ett par behandlingar kommer du se din hud återfå sin spänst och lyster efter vidare behandling minskning av både rynkor och ärr. Vår dermaroller är även ett perfekt verktyg för att motverka och förebygga bland annat bristningar.

Jag köpte dock inte den dom säljer men det är exakt samma princip!

20130615-115001.jpgskinrollerJag kommer posta en före och efter bild snart. dock har jag redan gjort en behandling så det blir inte helt utan försök.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s