Helgen

Jag får lite panik att tiden går så fort, snart är vi i USA och sedan är det bara tre veckor kvar på vår semester tillsammans, även lilla Ella ska välkomnas till världen snart och bara om 6 månader så är det dags för mig att säga bye bye till föräldraledigheten. Jag skulle gärna stanna tiden lite, för jag har det alldeles för mysigt för att sluta nu. Alessio är i en sån härlig period, han grejar runt här hemma, klättrar på saker och lär sig nya ”trik” hela tiden, han är också väldigt gosig och mammig just nu och jag bara älskar det! När vi är bland folk så tar han all uppmärksamhet genom att toka och prata massor. Det är så underbart att se hur hans personlighet utvecklas, jag älskar att vara mamma! Ibland önskar jag att det var som i Japan, där får man bidrag för att vara ”hemmafru” mannen får betala en markant mindre del skatt, man får grattis försäkring till fru och barn och även pension sparas så man inte blir drabbad för att vara hemma. Det hade varit något..

I fredags slog jag dock på stort och bokade upp mig på ett monsterpass på H&M. 9-18 jobbade jag, medan J och Alessio fick lite egentid. Jag tror att det är jätte nyttigt för båda att få dagar då det bara är dem. Speciellt nu när J jobbar så mycket, även när båda är hemma så dras A lite extra till mig. Troligen pga att jag fortfarande ammar. det är ju en trygghet för honom. Men det hade hårt hur bra som helst för dem. Såklart.
Det var mest jag som oroade mig och tänkte på dem heeeela tiden, men vad kul det var att få arbeta lite och fokusera på något annat än att vara mamma.

På lördagen så tog vi det riktigt lugnt på morgonen, och såklart en vända på SATS med, för att sedan dra oss in mot stan för picknick i parken med bästa tjejerna. Det var så mysigt just för att vi äntligen efter 1,5 år var komplett! Kim har äntligen flyttat hem igen vilket är så underbart för oss alla. Hon har varit i LA och härjat men nu är det läge att komma ikapp här hemma:)

Igår blev det ytterligare en tripp på SATS med 55 minuters cykling. Sedan hände inte så mycket. Vi tog det lugnt och städade lite här hemma. Nu har jag tvättstugan och tänkte försöka få ordning på våra golv. Ni vet när A kryper på golvet med en vit tröja och den blir lite grå? Ja då är det dags för en ordentligt tvätt på golven (tycker jag gör det alltid?).

20130617-112500.jpg

20130617-112506.jpg

Bilderna ovan är tagna av Kim Engström

20130617-112556.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s