18 juni 2013

Vilken härlig dag det bjöds på i dag, sol och vänner. Det kan inte bli mycket bättre! Alessio valde att starta dagen vid åtta idag, det är han som bestämmer sånt här hemma men åtta är en bra tid tycker jag. Efter morgonlek och frukost så promenerade vi till sats där mami fick till ett grymt pass på gymet. Svetten bara rann, haha. Efter det åkte jag och mitt troll in till stan och mötte upp mina bästa tjejer. Picknick i solen ute på kungsan och sedan yoghurtglass och fika. Det är verkligen en härlig årstid nu, energin bara flödar och det bästa av allt är att alla är hemma i Sverige. Kim du har varit så saknad!

Snart åker vi ut på landet och firar midsommar tillsammans alla vänner, H saknas dock men hon myser in i det sista tillsammans med familj innan bebis kommer <3. För oss känns det helt underbart att få möjligheten att åka iväg lite hemifrån och göra något annorlunda på midsommar. Vädret ser ut att bli bra också, kanske tar jag mitt första dopp?! En sak är jag säker på, vi kommer ha det toppen. Vad har ni själva för planer?

20130618-211822.jpg

Nu har A somnat och jag är påväg jag med, men vill gärna se ett avsnitt av Keeping up with the Kardasian först. Visste ni förresten att Kim födde en liten babygirl i veckan?

Annonser

One thought on “18 juni 2013

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s