Resfeber

Gud vad knäppt, det slog mig nyss att detta är ju mitt sommarlov! Sen börjar jag skolan. 1,5 år det känns jävligt lite och så kul, tittade på schemat igår och det verkar ju som att jag trots allt kommer kunna vara hemma ganska mycket. Vilket känns underbart, för det sista jag vill är att missa massor av Alessios tid hemma…

Igår kom mim syster hit från Gbg så att nu börjar resfebern verkligen att komma. På tisdag åker vi till Cali och är borta i två veckor, hur sjukt?! Jag tror vi inhandlat det mesta inför resan nu, samtidigt är ju USA ett väldigt civiliserat och modernt land att det borde inte vara hela världen om jag missat något (tänker på Alessio framförallt).
På kvällen igår var vi över hos min kusin och firade hans 18 års dag. Det var en lyckad kväll och verkligen jätte kul att träffa honom!!

Idag har vi hängt vid Älvsjöbadet med picknick och gissa vad?! Jag trotsade min bikiniskräck och badade med min lilla son. Det var inte jätte uppskattat från hans sida dock..
Nu har A somnat om för femte gången (han sover så oroligt) så nu ska jag tillbaka till syrran och prata om gamla Kista tider. Tänk att om några år, då sitter vi troligen och dricker vin en kväll som denna. Hon börjar bli så stor min bebis syster…

20130629-225230.jpg

20130629-225249.jpg

20130629-225301.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s