Hej från värmen!

Jag kommer in en stund och säger hej från värmen, vi är nu tillbaka i Fresno igen efter tre härliga dagar i LA/Hollywood. Disney land vad kul, men hade varit bättre om några år då Alessio också skulle kunna njuta av det fullt ut, men trots att han var lite liten för det äventyret så åkte han två attraktioner med mamma och pappa. Något som liknade ett tåg i Alice i underlandet bland annat. Han satt tyst och blev nog mest chockad över allt han såg. Ja, det kanske inte var sååå bra gjort av oss men men, han sover bra ändå. Inga mardrömmar än!! Dagen efter Disneyland så besökte vi dem mest exklusiva gatorna i LA och USA. Ni vet nog vad jag pratar om om jag säger: Beverly Hills och Melrose. Jag kände mig lite som en utav the housewife of Beverly Hills när jag gick där. Vi gick förbi ett välkänt café på den gatan där tydligen alla som är något äter, det var paparazzi samling och vi tror det var Emma Stone som satt där!
Sen gick vi in i Kardashians butik DASH och i flera andra naturligtvis. Jag är på jakt efter en michael kors väska och solglasögon men jämfört med Fresno så är det verkligen överpriser i Beverly så jag fortsätter min jakt här istället.
Vi åkte även en busstur med TMZ, då dem körde runt oss på olika platser där dem störta kändisarna brukar eller brukade synas på. Vi åkte bland annat förbi Husfrun Lisa Vanderpumps restaurang Villa Blanka och sedan på världens dyraste gata där butiken Bijan ligger. Visste ni att det kostar 1800 dollar att bara kliva in i butiken och dem får man alltså inte tillbaka och dem ska betalas på en gång. Den billigaste kostymen kostar 50 000 dollar. Heeeelt sjukt. Jag är så glad att jag fick möjlighet att uppleva den delen av LA, kändes lite som en dröm. Tyvärr dog mina batterier så jag har inte många bilder att bjuda på då jag skriver från mobilen. Men när jag kommer hem får ni se. Vi utforslads även gatan Walk of fame. Så häftigt!

I dag har vi varit på en annan shoppingata här i Fresno. Alessio har fått Adidas kläder, Levis jeans och nya leksaker bland annat. Han blir bortskämd av oss här! I morgon är det vår tur igen. Och i övermorgon så väntas vattenlandet och då kanske man får lite färg. Det är alldeles för varmt att vara ute längre stunder här tyvärr.

utöver allt som händer här så är jag helt spänd och nervös över mim bästa vän som är på väg att föda när som. Hennes vatten har gått och nu bara väntar jag på mer uppdateringar. Önskar så att jag var där och fick möjlighet att hälsa på redan på sjukhuset. Men vad gör man.. Allt kommer gå så fint och jag håller alla tummar och tår! Längtar ihjäl mig!

20130709-225812.jpg

20130709-225821.jpg

20130709-225841.jpg

20130709-225904.jpg

20130709-225922.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s