Snart hemma

Nu har vår underbara resa kommit till sitt slut och vi sitter i denna minut på flygplanet på väg till Londons flygplats. Alessio har varit så duktig under hela resan och sovit ca åtta av tolv timmar, vilket varit toppen för då har jag kunnat sova med. Vi fick jätte bra platser den hör gången med, sån här plats där ingen sitter framför och då finns det massor med utrymme för lek på golvet. Basinetten var upptagen av en mindre bebis den här gången men vi fick istället fyra säten så jag och A har kunnat ligga ner och gosa.

Dem sista dagarna har varit jätte mysiga, vi har tagit det ganska lugnt hemma, en dag åkte vi till vattenlandet i Fresno Wild waterpark, då kändes det som riktig solsemester. Sånt jag föredrar egentligen. Dem som hade roligast var nog syrran och Alessio ändå, det var lite tråkigt att vi upptäckte vattenparken så sent annars hade vi nog besökt den mer. I Fresno kan vi svennar knappt vara ute utan ett dopp och tyvärr finns det inte mycket av hav där. Förutom det, så besökte vi våra två favorit restauranger i Fresno för sista gången igår – The dog house Grill och Red lobster. Jag tänkte försöka mig på lite tipsinlägg eller ”missa inte” senare när vi kommit hem och landat.

Vi har haft en underbar resa och fått så mycket nya erfarenheter med oss.
Det är verkligen häftigt att semestra med boende i landet man befinner sig i. Man vet aldrig vad man har att vänta, den här gången var det ett liv i ren lyx. Vem vet, kanske är vi tillbaka redan i jul.

Går inte att ladda upp bilder just nu:/

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s