För att min älskling snart fyller år

På onsdag fyller mannen i mitt liv ( den vuxne mannen) år och det firade vi i dag tillsammans med familjen. Nu har äntligen alla kommit hem från semester så det var verkligen hur trevligt som helst att samla alla.. Vi bjöd på jätte god mat så som grillspett, ris (chilenskt ris är såååå gott), såser, sallader av olika slag och bröd. Jaime har börjat äta enligt lchf så jag bakade även ihop en LCHF vänlig fruktpaj och även en icke LCHF vänlig mjökchokladtårta som uppskattades av alla. Allt var så gott det känns som att jag ätit för en vecka. Och viktigast av allt J var nöjd och glad över kvällen. Även Alessio uppskattade att huset var fullt i dag och busade massor med sina kusiner. Han charmar verkligen alla den här lilla killen. Tråkigt nog var jag helt upptagen med att uppvakta alla att jag helt glömde bort att ta bilder.. Jag har några få på maten bara.

20130721-231309.jpg

I morgon ska vi på ett viktig möte sen tror jag Alessios rum är i fokus. Det är nämligen vårt Projekt fram tills han fyller ett. Då ska de vara klart.

Annonser

One thought on “För att min älskling snart fyller år

 1. Hej Caroline!

  Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

  Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

  För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

  Med vänlig hälsning,

  Emilie
  Hittarecept.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s