Suprise

Det känns lite som att jag har sommarlov här ifrån också, nu under sommaren händer det så mycket annat kul att bloggen liksom inte hinns med.

Men nu har jag något kul att skriva så jag tänkte passa på medan jag väntar på att få komma in hos tandläkaren.
Jaime fyllde år igår och ganska spontant pratade jag och hans bästa kompis ihop oss för en vecka sen om att överraska honom med en stor fest och med alla hans vänner, att dem alla var hemma hos oss igår när J kom hem mot kvällen var för honom en stor överraskning! Jag hade med hjälp av Js svåger kurat ut honom på em/kvällen för att fort som fan ordna med mat och fest. Lite senare kom alla gäster med dricka och snacks och strax efter dök J upp. Han förväntade sig en myskväll men där stor 15 personer och skrek grattis, det var en underbar syn!

Vi hade jätte kul och var i så trevligt sällskap. Ni vet när man verkligen inte måste anstränga sig utan bara är och har det bäst! Svärmor var också med och hjälpte mig så mycket med Alessio. Senare mot midnatt så tog bo taxin in till stan och två år senare var jag ute och nattklubbade igen tillsammans med våra vänner. Jag njöt av några goda drinkar och bästa sällskapet. J och jag blev som nyförälskade igen och kunde knappt låta varandra vara. Så ett tips bara om ni vill förnya glöden lite. Överraska mannen med vänner och vin och sätt på dig det snyggaste du har. Det går garanterat hem, familjerådgivning släng dig i skön , haha!

20130725-130923.jpg

20130725-130941.jpg

20130725-131002.jpg

20130725-130952.jpg

20130725-131022.jpg

20130725-131034.jpg

Vi kom hem vid fem och då var min prins vaken och undrade vart mamma var. Han har så svårt att somna om eller ens somna utan bröstet. Så alla tips för att slipa detta problem eller avvänja bröstet mottages gärna!

Annonser

2 thoughts on “Suprise

  1. Det bästa enligt min erfarenhet och kompisars erfarenheter är att man slutar med det helt tvärt och är konsekvent med det. Det kommer vara flera grin-nätter innan han vänjer sig men det är vårt det i slutändan. Tar han napp? Isåfall ge honom den och ha flera nappar i hans säng så han kan ta dom ifall han vill ha nappen.

    När vi skulle få maja att sluta äta på natten så slutade vi med det helt och hållet en dag och var konsekventa med det. Det blev några griniga nätter men vi gav oss inte och nu sover hon hela nätterna, vaknar inte ens och i eget rum.

    🙂 Lycka till och var konsekvent -ge inte upp 🙂

    • Tack för dina tips vännen,, problemet med mig är väl lite att jag inte vill sluta helt utan vill behålla kvälls och morgon amningen :/ Men sen jag skrev dettainlägg har jag faktiskt lyckats skära ner till 2-3 gg om dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s