September 2013

I helgen har vi haft massor utav familjetid men även plats för vänner och goda middagar! Fredagen spenderades tillsammans med mina underbara tjejer. Grill, gott vin och massa annat mumsigt. Bättre kan det inte bli. Sedan har vi haft massa bebis häng bland annat med Ida och Thea vi målade med fingerfärg och man kan väl säga som så att jag är glad över att Ida övertalade mig om att vi skulle måla inne på toan. Kul hade vi och tavlorna , ja dem blev charmiga! Alessio var så söt som absolut inte gillar att bli kladdig. Hihi!

Vi spenderade även en dag på skansen tillsammans med min svägerska. Det är så kul att göra sådana saker som förgyller barn/bebisåren. Jag verkligen älskar att vara mamma och ser så mycket fram emot alla minnen som vi skapar som familj.
Nu hat även skolan börjat påriktigt och det är tufft, en läxa kan vara att läsa 80 sidor på en dag och så ska man förstå vad man läser med.. Jag kommer väl in i det, hoppas jag..

20130904-222946.jpg

20130904-222957.jpg

20130904-223009.jpg

20130904-223027.jpg

På lördag fyller jag år, har fortfarande ångest över vad jag vill hitta på. Jag har ingen aning. Just nu lutar det åt att bara va hemma..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s