23 år!

I fredags efter skolan så åkte jag in till stan för att uppdatera mina block och pennor. Jag insåg helt enkelt att anteckningarna är min bibel så utan struktur skulle jag väl gå under. Väl på väg till stan ringer jag J för att tala om för honom att jag kommer hem om en stund, att det går fort. Tillbaka får jag respons som är väldigt positiv som att ”ja fortsätt titta i massvis av butiker kom inte hem”. Han sa inte så men det kändes som det. Bara för det var jag ju tvungen att skynda mig. Nyfiken som jag är. Det var bara det att J hade spårat upp mig via min iPhone och var påväg till mig för att överraska med en middag för bara oss två! Så när jag är i Slussen och han ser det så är det bara för honom att ringa mig för att be mig hoppa av tåget igen. Gissa om jag vart överraskad! J är inte den som ofta hittar på kreativa överraskningar men det här var ju bara för gulligt. Han hade bokat bord på tre olika ställen och så var det upp till mig. Jag valde ett lite simplare ställe med Tapas, Caliente. Just för att jag varit i skolan och inte riktigt kände för finaste restaurangen. Det var ett klokt val för vad gott det var! Innan middagen gick vi omkring på stan och bara myste och efter middagen blev det några drinkar på Sturehof. Det var bästa kvällen på länge och Alessio hade jätte kul med farmor.

På självaste födelsedagen bjöd jag över vänner och familj på lite italienskt buffé, vin och tårta. Min födelsedag utformades till en alldeles perfekt helg!

20130909-082614.jpg

Nu är det dags att börja en ny vecka, fyra heldagar i skolan, ett kök som levereras, ett annat som ska rivas, rum som ska bli klart, plugg och Alessios födelsedag som ska planeras. Det känns lite som att vi har för mycket på listan just nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s