Hundra saker att göra

Klockan ringde redan vid 6 i morse, jag hade tänkt att börja dagen med ett ryggpass på gymmet. Fast tröttheten tog över. Igår var jag i skolan fram till sex på eftermiddagen och jag stängde mina skolböcker vid midnatt.. Det är verkligen tufft att få ihop pusselbitarna med familj, skola, träning och fritid. Fritid rycker ju ganska fort, familj och skola prioriteras och träning och andra roligheter sätts åt sidan. Dem senaste veckorna har jag varit som en tickande bomb och jag tycker faktiskt lite synd om Jaime för jag har inte varit så trevlig. Det är helt enkelt en frustration att inte hinna med. Hemma går det toppen J och A har riktigt kul tillsammans och sen kommer jag hem och stressar. Ungefär så är det…

Jag måste skärpa mig, lära mig prioritera och inse att allt kanske inte hinns med när man inte är ledig. Så är det. Men jag vill gärna ha era tips ändå, vart ska jag klämma in träningen? Jag försöker hinna med två pass på helgen men det vore ju så skönt om det fick plats mitt i veckan?

I dag försvinner större delar av vårt kök också, jag sålde av en del på blocket och det visade sig vara ett intresse för många, det nya köket kommer på fredag och det är ytterligare ett pussel hur J ska kunna bygga upp det med en Liten bebis att ta hand om hela dagarna, samtidigt ska Alessios rum bli färdigt och hans födelsedag ska planeras och dessutom så ska J köra upp om mindre än en månad. Shit vad det känns mycket ibland. Kan man trycka på paus?!

20130911-083653.jpg

20130911-083641.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s